• Aanmelden proeftraining

  Ben je een jeugdspeler? Denk je dat je voetballen leuk vindt? Maar weet je het nog niet helemaal zeker? Dan bieden wij de mogelijkheid om kosteloos 3 proeftrainingen mee te draaien in jouw leeftijdsgroep.
   
  Nadat je het onderstaande formulier volledig hebt ingevuld, zal binnen enkele dagen contact met je worden opgenomen door SVI*. Je ontvangt dan alle informatie die nodig is in de aanloop naar jouw eerste echte training.

  * Volgt er geen reactie nadat je het formulier ‘proeftraining’ hebt ingevuld? Dan is er iets niet helemaal goed gegaan waarvoor op voorhand onze excuses.Stuur in dat geval een email naar proeftraining@vvsvi.nl en er zal alsnog contact met je worden opgenomen.
   
  Na de proeftraining
  Nadat je je proeftrainingen hebt gevolgd heb je hopelijk een beter beeld of voetbal de sport is die je leuk vindt. Wil je na de proeftraining verder gaan met trainen en ook wedstrijden gaan spelen? Meld je je dan aan via ons ledenportaal.
   
  Meteen lid worden SVI
  Weet jij nu al zeker dat je lid wilt worden bij SVI? Dan kan je je meteen aan melden via het ledenportaal. Zodra het mogelijk is wordt je echt lid van SVI en bij een team ingedeeld. De coördinator neemt dan contact op om door te geven in welk team je geplaatst wordt en wat de volgende stappen zijn.
   
 • Aanmeldformulier proeftraining