• Afsluiting Walking Football-seizoen 9 juli

 • Op 9 juli is het Walking Football seizoen weer afgesloten. Sinds september 2018 is er elke dinsdagochtend een groep 58+ers actief op ons sportpark. Het zijn voetballers van weleer en ‘gewone mensen’ uit de wijk die graag actief bezig zijn. In dit geval uiteraard met voetbal.
   
  Waar het tot voor kort gevaarlijk kon worden voor onze oudere leden is het nu dus mogelijk om tot in lengte van dagen van het voetbalspel te blijven genieten. Uiteraard met aangepaste regels om blessures te voorkomen en om het voor iedereen leuk te houden en te maken. We zien dan ook een uiteenlopende groep deelnemers die toch allemaal samen op het veld staan en bij vlagen zeer fanatiek zijn. Nu verwacht u wellicht foto’s van het voetballen maar dat doen we dus niet. Want juist bij Walking Football is de ‘derde helft’ wellicht nog wel belangrijker. Het kopje koffie na afloop en soms ook vooraf staat eigenlijk centraal bij deze sport. Samen bezig zijn en samen afsluiten, de ouderwetse voetbalhumor en het delen van lief en leed waar mogelijk en gewenst, allemaal aspecten die de bijeenkomsten nog leuker maken.

  Periodiek doen we ook even wat anders dan alleen maar voetballen. Zo bezoeken we de evenementen in Zwolle en soms daarbuiten en doen we soms iets extra’s na de training. In onderstaand geval de afsluitende maaltijd. Een Indische dame die ook vaak op het sportpark te vinden is heeft een budget gekregen en samen met een studente een maaltijd voorbereid. Er is uitgebreid genoten van dit samenzijn, uiteraard nadat eerst is gevoetbald op het kidscourt.

  Het was weer een mooie dag maar helaas wel de afsluiting van dit seizoen. Vanaf september zullen de mannen weer op de velden te vinden zijn. Elke dinsdagmorgen van 10:00 tot 11:00. Voetbalervaring is niet nodig en houdt rekening met een lange nazit indien gewenst… 😊

  Bent u geïnteresseerd geraakt? Of weet u iemand anders die hier wellicht aan deel kan/wil of zou moeten nemen? Een buurman/-vrouw of familielid? Neem dan contact op met Marcus Jan Schiere via onderstaande gegevens. Wij wensen u alvast veel voetbalplezier namens alle deelnemers aan het Walking Football.

  Vriendelijke groet,
  Marcus Jan Schiere
  0646480690
  info@mvodesiggels.nl