• Bewegen Werkt tekent voor de Hoofdsponsorgroep

    Onze Hoofdsponsorgroep ‘Hart voor v.v. SVI’ heeft er met Bewegen Werkt een nieuwe participant bij. Namens Bewegen Werkt ondertekenden Directeur Jan Plat en v.v. SVI-Voorzitter Geert Prins de overeenkomst. Wij heten hen van harte welkom bij onze vereniging èn bij het groeiende sponsor-netwerk!

    Bewegen Werkt bevordert sinds 1991 de gezondheid van mensen en organisaties. Dit doet zij met een resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met deze aanpak worden t.a.v. vitaliteit, participatie en stoppen met roken goede resultaten behaald.

    Bewegen Werkt helpt organisaties met vitaal worden en blijven d.m.v. losse interventies of met een integrale aanpak. Daarnaast zet zij mensen fysiek, mentaal en sociaal in beweging naar participatie en werkhervatting. Bewegen Werkt doet dit met een bewezen effectief beweegprogramma.

    Ook op het gebied van stoppen met roken is Bewegen Werkt dé partner. De succesvolle en wereldwijde methode van Allen Carr’s Easyway is een training die zeer effectief is en ook op de lange termijn effect heeft. Kortom, Bewegen Werkt is dé partner voor mensen en organisaties.