• Clubvoorzitter Harro Velthuis overleden

    Met groot verdriet en ongeloof hebben wij kennis genomen van het bericht dat na een kort ziekbed onze voorzitter en erelid Harro Velthuis is overleden. Harro heeft veel betekend voor onze vereniging. Als betrokken lid uit een echte SVI-familie is hij vele jaren actief geweest. Eerst als speler, later als vrijwilliger en bestuurslid in diverse functies.

    De laatste vijf jaar was Harro de algemeen voorzitter van SVI. Een periode waarin veel is gerealiseerd. Mede dankzij zijn gedrevenheid, doorzettingsvermogen en doelgerichtheid hebben wij de stap “van clubhuis naar buurthuis” gezet met de verbouwing van ons prachtige gebouw als resultaat. Zijn kordate optreden als voorzitter, zijn humor, eigenzinnigheid en gezelligheid gaan we enorm missen. Harro was een groot clubman die altijd in onze gedachten blijft.

    Vanuit het bestuur is besloten (volgens richtlijn en afstemming met de familie), dat er aanstaande zaterdag zowel uit als thuis voornemens niet wordt gevoetbald. Meer informatie over het afscheid van Harro volgt zo spoedig mogelijk.

    Wij wensen Clarina, de kinderen, zijn moeder en verdere familie veel sterkte toe.