• Communicatie opstart trainingen

 • SVI’ers,

  Het seizoen 2019/2020 wordt niet uitgespeeld, dat is duidelijk geworden. De competitie wordt als niet gespeeld beschouwd oftewel alle teams spelen seizoen 2020/21 weer in dezelfde klasse. We houden u/jou natuurlijk op de hoogte ( voor zover u/jij dat zelf al niet doet ) wanneer het nieuwe seizoen van start mag gaan.

  De impact voor bedrijven, voetbalclubs, verenigingen is enorm zoals eerder al is gememoreerd, ook door onze voorzitter van het Algemeen Bestuur Geert Prins. Gelukkig is er licht aan de horizon, de jeugd t/m 18 jaar mag weer trainen ( geen wedstrijden ),  en kunnen we weer langzaamaan opstarten. Dat gaan we als v.v. SVI ook weer doen en daar willen we u allen in meenemen.

  Vanaf maandag 11 mei gaan de trainingen weer beginnen voor alle jeugd, van de mini’s t/m JO19 volgens een iets aangepast schema.

  Waarom pas vanaf 11 mei?
  We willen gelijk Corona proof beginnen
  Alle trainers worden voorzien van de juiste trainingen die ze kunnen gebruiken
  Er worden test trainingen gedaan in de meivakantie om te leren
  De logistiek op en om ons sportpark moet Corona proof zijn/gemaakt worden.

  Voor jeugd t/m U12 (in U13 is bijna 50% al 13 dus die teams worden ingedeeld in t/m 18 protocol) worden de volgende zaken in een protocol vastgelegd die u/jullie allen voor 11 mei ontvangen en waarin onze trainers en begeleiders zijn onderwezen:
  1) Trainen mag met fysiek contact
  2) Ouders die kinderen brengen/halen hebben GEEN toegang op het sportpark maar brengen en halen mag op de P-Plaats tot het ingangshek.
  3) Kleedkamers, kantine, materiaalhok etc. is gesloten/niet toegankelijk voor kinderen
  4) Per veld is het trainingsschema zo ingedeeld dat kinderen niet allemaal tegelijk het sportpark op en af gaan en ouders niet allemaal tegelijk op de P-Plaats aankomen en weggaan
  5) We volgen richtlijnen en protocollen van RIVM en zeker ook van de KNVB
  6) Wilt u als ouder dat uw kind nog niet gaat trainen, meld dit dan bij de trainer en coördinator

  Voor jeugd 13 t/m 18 jaar (U13 t/m U19) worden de volgende zaken in een protocol vastgelegd die jullie allen voor 11 mei ontvangen en waarin onze trainers en begeleiders zijn onderwezen:
  7) Trainen mag niet met fysiek contact
  8) Tussen spelers en trainer(s) is de 1,5 afstand de norm, altijd, ook tijdens de spelvormen.
  9) Kleedkamers, kantine, materiaalhok etc. is gesloten/niet toegankelijk voor kinderen
  10) Per veld is het trainingsschema ingedeeld zodat kinderen niet allemaal tegelijk het sportpark op en af gaan
  11) We volgen richtlijnen en protocollen van RIVM en zeker ook van de KNVB
  12) Wilt u als ouder van of als speler nog niet trainen, meld dit dan bij de trainer en coördinator

  Op deze manier kunnen we een goede herstart van de trainingen waarborgen en hopen dat de kinderen het spelplezier weer ondervinden. De aandacht zal bij alle trainingen vooral liggen op de techniek om het goede balgevoel weer helemaal terug te krijgen.

  We wachten natuurlijk de vervolg maatregelen van de overheid af maar als er ruimte komt voor senioren dan zullen we ook daar de trainingen z.s.m. hervatten. Normaal gesproken sluiten na de familiedag ( eind juni ) de velden maar deze zomer willen we in blokken van 4-6 weken blijven doortrainen.

  Dit eerste blok van 11 mei t/m vrijdag 12 juni wordt er getraind met de oude teams ( seizoen 2019/20 ) en vanaf het 2e blok gaan we met de nieuwe teams ( 2020/21 ) trainen. De coördinatoren zijn druk bezig met deze voorbereidingen en ook hiervan houden we jullie op de hoogte.

  Een goede meivakantie, hou je aan de maatregelen, blijf gezond en graag tot op de velden.

  Namens het Algemeen Bestuur en de Bestuur Groep Voetbal,

  Met vriendelijke groet
  Arjan Jansen
  Voorzitter BG Voetbal