• Contract Bram Freie verlengd

  • v.v.SVI Verlengt met Bram Freie.

     Zwolle Zuid, 19 december 2020 - Ook volgend seizoen zal Bram de hoofdtrainer van v.v.SVI zijn. De intentie die eerder is uitgesproken om langer aan elkaar verbonden te blijven wordt hiermee ook bekrachtigd.

    De contractverlenging komt niet als een verrassing. De club is erg tevreden over de manier waarop Bram gelijk zijn stempel heeft gezet op het team en de staf. Respectvol maar wel met een duidelijke eigen lijn die helaas door Corona is onderbroken maar wel met een ongeslagen status in de 1e Klasse OOST. De trainer presteert goed met zijn selectie in de eerste klasse D en de samenwerking bevalt van beide kanten heel erg goed, aldus Technisch Manager Jordy Hendriks.

     Bram Freie geeft aan het prima naar zijn zin te hebben bij SVI en nog veel sportieve vooruitgang te zien in spelers en club. “We gaan er een mooie tijd  van maken”.

     SVI-1 dat 8 punten haalde uit de eerste 4 wedstrijden, met attractief en verzorgd voetbal, kan niet wachten om weer te beginnen aan de competitie. Hopelijk kunnen ze na de winterstop deze lijn voortzetten en is er vanuit spelers, staf en bestuur positief gereageerd over deze verlenging.