• Coronabeleid v.v. SVI vanaf 2 oktober

 • Op dinsdag 14 september 2021 zijn in de persconferentie de nieuwe coronamaatregelen meegedeeld. Het Algemeen Bestuur heeft besloten tot het volgende beleid vanaf zaterdag 2 oktober 2021.

  • Vanaf 13 jaar moet je op verzoek een Corona toegangsbewijs kunnen tonen voor de horeca en dus ook in het Clubhuis van v.v. SVI. je krijgt een Corona toegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

  • Er kan gecontroleerd worden als je in het Clubhuis plaatsneemt. Op de rest van het Sportpark, dus ook op het terras, kun je gewoon zonder Corona toegangsbewijs aanwezig zijn. Dit geldt ook voor het alleen afhalen van drankjes of snacks in het Clubhuis en voor toiletbezoek. Let hierbij op de aangegeven zones.

  Wij doen een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid en hopen dat iedereen in alle eerlijkheid kan zeggen dat hij of zij conform de maatregelen (dus met een geldig Corona toegangsbewijs) in het Clubhuis aanwezig is.

  We willen iedereen een veilige aanwezigheid kunnen bieden. Neem daarom je verantwoordelijkheid en breng jezelf, de overige aanwezigen en v.v. SVI niet in de problemen.

  Indien bij een controle blijkt dat je geen geldig Corona toegangsbewijs kunt tonen, dan wordt je verzocht om het Clubhuis te verlaten.

  Deze maatregelen gelden naar alle waarschijnlijkheid tot 1 november 2021.

  Met sportieve groet,

  Algemeen Bestuur v.v. SVI