• Dick Krommenhoek trainer van v.v. SVI

  • De trainerscarrousel was al geruime tijd op gang, maar bij SVI hebben we de tijd genomen om het profiel goed helder te krijgen. Vanuit de BGV, in samenspraak met de spelersraad, hebben we afgelopen week overeenstemming bereikt met Dick Krommenhoek en zijn assistent Rob Nugter.

  • Dick heeft bij Olde Veste laten zien te kunnen werken met een relatief jonge, maar ambitieuze groep spelers die vooral uit eigen jeugd bestaat en daarom denken we dat Dick en Rob ook bij SVI passen. De jeugd bij SVI krijgt altijd kansen en dat willen we graag zo houden.

  • Dick is gewend te werken met zijn assistent Rob wat voor SVI een noviteit is. Nooit was er een assistent van buiten maar Dick en Rob hebben in de afgelopen jaren laten zien dat het echt een duo is en dat hebben we in de gesprekken ook zo ervaren. Sociaal bewogen, duidelijk wanneer het moet, richting gevend wanneer gevraagd en tactisch sterk, is waar onze spelersgroep behoefte aan heeft en dat zit allemaal in dit duo.

    Dick: “Ik ben blij met de uitdaging die Rob en ik bij SVI aan mogen gaan. Wij willen in samenwerking met de spelers en andere betrokkenen binnen de A-selectie toewerken naar een plezierig werkklimaat waarin we de juiste manieren willen vinden om de prestaties te verbeteren. Door duidelijke en haalbare doelstellingen na te streven op individueel niveau, per linie en uiteraard als team”.

    Het daarbij mogen werken met jonge, talentvolle en betrokken spelers maakt dat plaatje mogelijk compleet. Hopelijk gesteund door een enthousiast publiek.

    Welkom heren bij onze mooie club, samen maken en zijn we de v.v. SVI.