• Doe mee met de NK Quarantaine Quiz en steun het Rode Kruis!

 • Doe zelf mee & steun het Rode Kruis! – NK Quarantaine Quiz voor voetbalclubs

  Vanavond is het zover; Het NK Quarantaine Quiz voor voetbalclubs! Al meer dan 90 clubs gaan vrijdagavond vanaf 19.00 uur de strijd met elkaar aan. Ook onze club wordt vertegenwoordigd en doet een gooi naar de nationale titel! Vanaf 18.45 uur kan iedereen de quiz live volgen via YouTube!


  Marc Helderman doet mee namens v.v.SVI!
  Elke club die deelneemt mocht 1 afgevaardigde laten deelnemen en voor v.v. SVI zal dat Marc Helderman zijn, maar ook zal er een Livestream via YouTube zijn waardoor iedereen die wil mee kan doen en daar zelfs leuke prijzen mee kan winnen.

  We kunnen jullie melden dat de livestream zeker de moeite waard is om te bekijken. Vanaf 18.45 uur loodst Jannes Mulder, al vele jaren de presentator op vele sportevenementen. Jannes kan niet wachten, dat belooft dus veel goeds! 

  Daarnaast wordt er in de pauzes gezorgd voor genoeg vertier; filmpjes, interviews etc.
  Wat het nog mooier maakt, is dat iedereen mee kan spelen voor leuke prijzen! Hoe? Dat lees je hieronder!

  Zelf meedoen?
  Je kan naast de verrichtingen van je eigen club ook zelf meespelen om leuke prijzen te winnen. Dat kan op de volgende manier: Onderstaand zien jullie een antwoordformulier. Deze dien je te printen en ‘klaar is Kees’. Jannes zal vrijdagavond jullie duidelijk vertellen hoe alles in zijn werk gaat.

  De ‘kleine TV-uitzending’ start om 18.45 uur via YouTube: Klik hier!

  Het antwoordformulier kan hier gedownload worden: Klik hier!

  Na afloop kunnen jullie het formulier inscannen/fotograferen en mailen naar beleid@desz.nl! We vergeven o.a. een airfryer en pizzarette, maar ook vele kleine prijzen!

  Rode Kruis
  Naast het ‘sportieve’ aspect wordt er vrijdagavond ook geld opgehaald voor het Rode Kruis! Vele vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich op allerlei manieren in het coronavirus in te dammen. Graag willen wij een steentje bijdragen in de strijd tegen het coronavirus! Jullie ook?

  Doneren kan via: https://tikkie.me/pay/RodeKruis/uY5oFG1rz2dDb9WwFZ9RWF

   

  Marc en iedereen die deel gaat nemen heel veel plezier en succes gewenst!