• Fair Play Scoort.... ook bij v.v. SVI

  Bij SVI willen we graag dat de teams sportief en met plezier kunnen voetballen om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. De bijdrage van de Fair Play commissie (FPC) om dit voor elkaar te krijgen kan kort worden samengevat als "het bevorderen van een veilig sportklimaat".

  De FPC heeft twee hoofdtaken:

  1.     Het bevorderen van ‘Fair Play’ door onze leden;

  2.     Het afhandelen van meldingen.

  Het bevorderen van ‘Fair Play’ doen we bijvoorbeeld door het stimuleren van de line-up voor de wedstrijd, of het organiseren van de theatervoorstelling "Positief Coachen". Hierbij werken we nauw samen met SportService Zwolle.

  Ondanks alle goede bedoelingen gaat het af en toe niet goed. Als je onsportief gedrag ziet dat niet op de velden van v.v. SVI thuis hoort, kun je hiervan maken via een klachtenformulier. De FPC neemt de melding vervolgens in behandeling. Aangezien geen melding hetzelfde is wordt per geval gezocht naar de beste aanpak om tot een goede oplossing te komen.

  We willen graag dat SVI het verschil maakt en hopen dat deze mooie club kan rekenen op jouw inzet voor ‘Fair Play’! Klik hier voor het Fair Play Reglement op de pagina Documenten.

  De Fair Play commissie bestaat uit de volgende leden:

  • Sander Dresken (voorzitter)
  • Coen van den Brink
  • Vacature

  Vertrouwenscontactpersoon

  De fairplay commissie werkt nauw samen met een vertrouwenscontactpersoon. Iedereen moet kunnen voetballen in een veilige omgeving. Wanneer jij op jouw voetbalclub gevoelens van onveiligheid ervaart, bijvoorbeeld door ongewenste aanrakingen of opmerkingen, heb jij altijd het recht om ‘nee’ te zeggen. Dat kan een moeilijke stap zijn. Weet daarom dat je voor hulp altijd terecht kan bij een vertrouwenscontactpersoon.

  De vertrouwenscontactpersoon op dit moment is: Fabian van Steenwijk