• Hoi voetballer van v.v. SVI, heb je zin in een potje FIFA?

 • De winterstop is nog niet afgelopen en dat betekent nog even geen voetbal. Maar wij hebben goed nieuws! Op zaterdag 18 januari 2020 organiseert de Activiteiten Commissie van v.v. SVI in samenwerking met Voetbalschool Skills Zwolle een FIFA20-toernooi. Deze dag staat garant voor plezier, sportief bezig zijn en we maken er samen een groot feest van!

  Een FIFA20-toernooi met acht Playstations, een voetbalclinic voor de liefhebber en je speelt mee om leuke prijzen. Het FIFA20 toernooi is voor alle jeugdspelers van v.v. SVI. Het toernooi wordt gespeeld op basis van leeftijd. Er is een toernooi voor de onderbouw en een toernooi voor de bovenbouw. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.

  Het FIFA20-toernooi is een dagvullend programma van 10.30 uur tot ongeveer 16.00 uur en de deelname is gratis. Naast het FIFA20 toernooi wordt er een voetbalclinic aangeboden. Dat betekent, dat je naast het FIFA20-toernooi actief aan het voetballen bent buiten op het veld. Ben je geen FIFA20 aan het spelen, dan zijn er buiten verschillende activiteiten als een snelheidsmeter, Smartgoals, gaten schieten en natuurlijk partij op het kidscourt. Tussen de middag ontvang je van ons een lunch met patat en een snack. De dag wordt afgesloten met de finales en de prijsuitreiking. Kortom je bent de hele dag voorzien van leuke activiteiten plus eten en drinken.

  Het FIFA20 toernooi vindt plaats op zaterdag 18 januari van 10.30 uur – 16.00 uur op Sportpark De Siggels. Wij verzorgen de lunch en de ranja en de deelname is gratis.

  Schrijf je nu snel in via een e-mail naar activiteiten@vvsvi.nl  of een berichtje naar Bas Brekelmans (06-10618727) en vermeld daarin je naam en het team waarin je voetbalt.

  Ben jij onze nieuwe FIFA20-kampioen?

  Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

  Mede namens de Activiteiten Commissie en Voetbalschool Skills Zwolle,

  Met sportieve groet,
  Bas Brekelmans en Matthias Odding