• Gezocht: Assistent-scheidsrechter voor de Uitwedstrijden van het eerste elftal

 • De 1e selectie van v.v. SVI speelt zaterdag 2e klasse KNVB. Om dit team professioneel te begeleiden bij het spelen van wedstrijden zijn we op zoek naar een assistent-scheidsrechter voor de *uitwedstrijden* van het eerste elftal. De assistent-scheidsrechter werkt als vrijwilliger voor de vereniging (onderdeel staf SVI 1) en is beschikbaar op wedstrijddagen (meestal zaterdag).

  Je hebt een representatieve houding en een professionele uitstraling, bijvoorbeeld richting toeschouwers, tegenstanders en scheidsrechters. Je moet minimaal 18 jaar zijn. Verder heb je goede kennis van voetbalspelregels en een redelijke conditie.
   
  Taken
  Als assistent scheidsrechter heb je een belangrijke rol in het spel. Er wordt van je verwacht dat je de scheidsrechter assisteert tijdens de wedstrijd. Er wordt verwacht dat je op een goede manier samenwerkt met het team en de officiële KNVB scheidsrechter. Wanneer je niet alle *uitwedstrijden* assistent scheidsrechter kunt zijn, wil je dan toch reageren. Een poule van assistent scheidsrechters behoort ook tot de mogelijkheden (3 á 4 wedstrijden per seizoen).
   
  Wij bieden 
  Sportieve uitstraling (kleding en voetbalschoenen van de club). Een leuke functie bij een gezellige vereniging en een ambitieuze hechte, jong volwassen, spelersgroep. Onderdeel van de staf rondom de 1e selectie. Je werkt samen met onze hoofdtrainer, zijn assistenten, teammanager, leider, keeperstrainer en de verzorger.
   
  Voor interesse of meer informatie graag contact opnemen met Gert van der Vegt, teammanager SVI 1 (06-53635774)