• Hanze Trophy 2023

 • Tijdens het paasweekend (8 - 9 april) wordt er weer het internationale jeugdtoernooi “Hanze Trophy” georganiseerd op Sportpark De Siggels. Een toernooi waarbij teams uit acht verschillende landen het tegen elkaar op nemen. Op het voetbalveld wordt er door de jongens en meisjes gestreden om de winst. Maar ook de Fair Play is belangrijk. En zeker het plezier op en rondom het veld. Het belooft weer een prachtig toernooi te worden. Met mooie wedstrijden en fantastische supporters als sfeermakers langs de lijn. Een toernooi dat zorgt voor verbroedering tussen alle verschillende spelers en toeschouwers. Een heel weekend lang!

 • We doen het samen! 
  Om met zijn allen zo’n mooi en groot evenement te organiseren zijn nog wel een aantal vrijwilligers nodig. De organisatie is hier hard naar op zoek. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Scheidsrechters, parkeerregelaars, EHBO’ers, schoonmakers, kantinepersoneel, veldcommissarissen, opbouwers en afbouwers, mensen die de teams ontvangen op vrijdag (Goede Vrijdag) en teambegeleiders. Om mee te helpen om van de Hanze Trophy ook dit jaar weer een feest te maken is geen ervaring nodig. Ook je leeftijd, of je al eens eerder hebt geholpen of dat dit je eerste keer wordt, maakt niet uit. We gaan er samen iets moois van maken, we hebben voor iedereen een passende functie. Alle handen helpen, dat betekent dat, als we genoeg vrijwilligers hebben, de belasting maar 2 tot 3 uur per vrijwilliger hoeft te zijn. Mail naar toernooi@vvsvi.nl als je ons wil komen helpen.

  8 verschillende landen 
  Voor de eerste keer in de lange historie van dit toernooi verwelkomen we dit jaar ook een team uit Noord-Ierland. Dit zorgt ervoor dat er veel verschillende nationaliteiten zijn. Want ook aanwezig zullen zijn: teams uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Engeland en Schotland.    

  Feestavond
  Naast het plezier en mooie wedstrijden op de voetbalvelden, zullen er ook verschillende activiteiten buiten de velden worden georganiseerd. Er is genoeg te doen. Inspanning en ontspanning. Alle vrijwilligers en leden van vv SVI zijn welkom op de feestavond, want die kan natuurlijk niet missen op de Hanze Trophy!

  Samen maken en zijn we de vv SVI
  Samen maken we de Champions League-droom van onze gasten waar.