• Voorbereiden van de 20ste Hanze Trophy op 30 en 31 maart, help jij mee?

   

 • Zoals velen van jullie weten, organiseert de toernooicommissie van SVI, dit jaar voor de 20ste keer, de Hanze Trophy. Dit is een internationaal jeugdtoernooi waaraan teams uit België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Nederland, en Schotland deelnemen. De Hanze Trophy 2024 zal gespeeld worden op Sportpark ‘de Siggels’ en Sportpark ‘Jo van Marle’, waardoor tot 120 teams kunnen deelnemen aan dit toernooi!

 • Kom jij ons helpen?

  Voor de toernooicommissie begint de voorbereiding altijd al aan het begin van het voetbalseizoen. Dan wordt het aantal teams vastgesteld, de leeftijdscategorieën en dus de toernooigrootte bepaald in overleg met Euro-Sportring (ESR), die de buitenlandse markt kent. Zo zou de toernooicommissie van SVI al jaren geleden het liefst ook voor de dames toernooien hebben georganiseerd, maar de markt hiervoor is niet zo groot. Daarom kiest ESR ervoor om één groot meiden-/damestoernooi te organiseren en dit vindt plaats elders in het land.

  In november/december beginnen met het regelen van diverse zaken als: Wethouder uitnodigen voor de opening, muziek vragen, EHBO mensen regelen, de vereiste toestemmingen aanvragen (gemeente, KNVB). Vanaf dat moment zitten we eerst om de week bij elkaar, daarna iedere week. De toernooicommissie van SVI bestaat momenteel uit 8 mensen en een ieder heeft hier zijn eigen takenpakket. Ook voor deze commissie zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die dit jaar of volgend jaar willen aansluiten.

  Een toernooi is niet alleen een speelschema maken. Wat dacht je van gastheer/-vrouw zijn voor 1200 gasten? De contacten met de media, het regelen van de afvalcontainers etc. De reden dat wij (internationaal) altijd goed scoren, is dat wij altijd mét onze vrijwilligers een portie Zwolse gastvrijheid aan onze gasten meegeven.

  Een goed toernooi organiseren valt of staat met je vrijwilligers! Alleen op sportpark De Siggels maken wij in zo’n weekend gebruik van de inzet van 150 vrijwilligers. Dit is ieder jaar ook tevens onze grootste uitdaging. Krijgen we het weer rond?

  Wij hebben vrijwilligers nodig voor o.a. de volgende taken:
  - Parkeerwachters
  - Facilitaire ondersteuners
  - Gastvrouwen
  - Mensen voor het (sociale) mediateam
  - Veldcommissarissen
  - Scheidsrechters
  - Teambegeleiders
  - Medewerkers opbouwploeg (Goede Vrijdag)
  - Medewerkers opruimploeg (zondagmiddag/-avond)
  - Barpersoneel
  - Keukenpersoneel
  - Medewerkers bijprogramma
  - “Cateraar(s)” voor de vrijdag- en zaterdagavond. (Vind jij het leuk om eten te koken voor de groep vrijwilligers die 4 tot 5 dagen lang aanwezig zijn op het sportpark? Het betreft een groep van ca. 30 personen (dit verschilt per dag).)

  Dus je voelt hem al aankomen…
  Wij zijn heel hard op zoek naar mensen die een of meer van bovenstaande functies zouden willen vervullen voor één of meerdere dag(del)en.

  Wil jij ons op een of meerdere van deze dagen helpen, dan kun je je hiervoor aanmelden bij Margriet de Graaf via dit e-mail adres: mdegraaf@vvsvi.nl of toernooi@vvsvi.nl

  Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 30 en 31 maart tijdens de feestelijke 20ste editie van de Hanze Trophy. Neem ook je vrienden en/of buren mee, dan maken we er samen een onvergetelijk toernooi van. Dit jaar is de feestavond op zaterdag 30 maart in het clubhuis van SVI vrij toegankelijk, dus zet deze alvast in je agenda.

  Met sportieve groet,
  Toernooicommissie SVI