• Huidige coronamaatregelen bij v.v. SVI

 • Update 28 november 2021

  In de afgelopen tijd zijn er enkele persconferenties geweest die ook ons sportpark de Siggels en de voetbalvereniging v.v. SVI treffen. Deze persconferenties zorgen ook dat bij onze club het coronabeleid continu wordt aangepast en aangescherpt. Het Algemeen Bestuur heeft besloten dat het volgend beleid gehanteerd wordt vanaf 28 november.

  Clubhuis/buurthuis:
  • Het clubhuis is gedurende de komende weken doordeweeks gesloten.
  • Het clubhuis is voor leden/gasten van 18 jaar en ouder alleen toegankelijk met een geldige QR-code. Je krijgt een geldige QR-code als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud bezit. Bij het binnengaan van het Clubhuis word je gecontroleerd door vrijwilligers.
  • Openingstijden van het clubhuis worden in verband met de nieuwe maatregelen binnenkort geupdate.
  • Voor alle teams met spelers van 18+ geldt dat iedereen een geldige QR-code nodig heeft om toegang te krijgen tot het clubhuis, ook voor de teambesprekingen.

  Kleedkamers:
  Voor toegang tot de kleedkamers op ons sportpark de Siggels dient iedereen van 18 jaar en ouder de beschikking te hebben over een geldige QR Code. Voetbalvereniging SVI dient hierop toe te zien dat mensen dat hierop gecontroleerd worden bij training- en wedstrijddagen. De v.v. SVI vraagt aan haar leiders/trainers deze controle namens de vereniging uit te voeren voor zowel hun eigen als het bezoekende team. Let op! Het niet uitvoeren van deze controle kan betekenen dat SVI hiervoor bekeurd wordt, uiteraard willen wij dit te allen tijde voorkomen.


  Trainingsdagen:
  Helaas heeft het kabinet besloten dat alle activiteiten na 17.00 uur tot nader order verboden zijn. Dit betekent dat alle trainingen met een aanvang van voor deze tijd om 17.00 uur moeten zijn afgelopen. Alle trainingen met een aanvangstijd van na 17.00 uur zijn bij deze afgelast.
  Hiervoor geldt tevens dat de lichtmasten niet zullen worden aangezet en het ballenhok op slot zal gaan na 17.00 uur.

  Wat de impact is van deze maatregelen op de wedstrijden wordt door de KNVB later deze week bekend gemaakt en zullen wij dan aan u communiceren via de bekende kanalen.

  Daarnaast willen wij benadrukken dat er geen publiek is toegestaan bij zowel de trainingen als de wedstrijden.

  We willen een ieder een veilige aanwezigheid kunnen bieden. Neem daarom je verantwoordelijkheid en breng jezelf, de overige aanwezigen en v.v. SVI niet in de problemen.

  Deze maatregelen gelden tot nader bericht. Na de volgende persconferentie zullen we de geldende maatregelen updaten.

  Met sportieve groet,

  Algemeen Bestuur v.v. SVI