• In Memoriam - Ulbe Posthumus

 • Afgelopen vrijdag 12 november bereikte ons het verdrietige nieuws dat KNVB lid van verdienste en bondsridder Ulbe Posthumus is overleden. Ulbe heeft zich lang voor de vereniging ingezet. Hij was ook na zijn actieve rollen als consul, materiaalman en vooral scheidsrechter op ons sportpark te vinden.

  Voor zijn grote inzet heeft Ulbe in 1996 ook de prestatiebeker mogen ontvangen. Na(ast) zijn actieve rollen was Ulbe supporter van SVI 1, regelmatig aanwezig voor de gezelligheid in het clubhuis en de kaart-/klaverjasavonden bezocht hij ook veel.

  Voordat er in kleine kring van Ulbe afscheid wordt genomen op zaterdag 20 november is er de mogelijkheid om als SVI afscheid
  te nemen. Het afscheid wordt gedaan in de vorm van een erehaag om zo Ulbe de laatste groet te kunnen meegeven, dit was zijn wens.

  De laatste groet wordt op 20 november rond 9.30 uur gestart. Ulbe zal dan nog eenmaal via de witte ontvangstpoort op de de Siggels zijn om vervolgens na een ereronde over het Henk Eekhoornplein, de Siggels weer te verlaten door deze witte poort.

  We hopen dat veel leden aanwezig zijn om de laatste groet mee te geven.