• Kerstgroet 2020

 • v.v. SVI wenst al haar leden en vrijwilligers fijne kerstdagen en een gelukkig en sportief 2021! 

   Samen maken en zijn we de v.v. SVI 

  Een goede gezondheid en het welzijn van familie en vrienden is het belangrijkste in het leven. Maar juist dit bleek dit jaar zo kwetsbaar. Het Coronavirus had ingrijpende gevolgen voor ons als samenleving en vereniging. En heeft dat nog steeds. Juist met deze dagen voelen we dat misschien wel het meest. 

  Gezien de bizarre omstandigheden willen we, misschien wel meer dan anders, van de gelegenheid gebruik maken om alle leden en vrijwilligers te bedanken voor de inzet en bijdrage in dit bijzondere jaar. Het heeft veel betekend. 

  Samen zijn we weer in staat gebleken om, ondanks de sportieve beperkingen, mooie momenten te creëren. Op een creatieve manier hebben we gezorgd dat er gevoetbald kon worden of op een andere manier gesport. Zo zijn we de voetballoze periode doorgekomen en hebben we invulling gegeven aan onze slogan “Samen maken en zijn we de v.v. SVI 

  Daarnaast hebben we dit jaar de nieuwe fiets- en voetgangersoversteek, de entree voor de auto’s en de nieuwe fietsenstalling gerealiseerd. Ook wordt er alweer gedacht aan verdere ontwikkelingen op ons sportpark.   

  We zijn trots op wat we met elkaar hebben bereikt! 

  Gezien de lockdown zal er dit jaar helaas geen nieuwjaarsreceptie zijn.  

  Namens het Algemeen Bestuur v.v. SVI 

  Met vriendelijke groet, 

  Geert Prins