• Algemene informatie Kledingcommissie v.v. SVI

  Aanwezigheid  kledingcommissie
  Wij zijn niet op vaste dagen aanwezig. Mail ons (kledingvvsvi@gmail.com), dan maken wij samen een afspraak. Iets verloren of gevonden? Kijk dan op Gevonden en verloren.

  Inleiding
  SVI kent een kledingregeling en die is beschreven in het Kledingregelement 2015-2016. (seizoen 2018-2019 krijgen we nieuwe kleding en dan zullen we dit reglement "wijzigen").  Lees dit reglement eens door. In ieder geval de leiders worden geacht van dit reglement op de hoogte te zijn, maar ook voor de (ouders van) spelers is het de moeite waard om eens door te lezen. Op deze pagina is een korte samenvatting van de belangrijkste zaken te vinden.

 • Kleding algemeen
  SVI werkt met een centrale verstrekking van kleding. Vanuit de contributie wordt er een reservering opgebouwd, waaruit na (minimaal) 4 a 5 jaar een nieuw kledingpakket wordt aangeschaft voor de spelende leden van de vereniging. Redenen hiervoor: hoogwaardige en uniforme kleding voor alle leden, maximale uitstraling. Geen onderscheid; iedereen loopt in dezelfde kleding. De kleding (en o.a tassen, keeperhandschoenen) worden uitgegeven vanuit "het kledingdepot", Locatie Kledingdepot v.v. SVI.

 • Organisatorisch
  Kleding valt binnen SVI bestuurlijk onder het bestuurslid Facilitaire Zaken, Geert Prins. Het dagelijks beheer wordt uitgevoerd door de Kledingcommissie: Anuschka Beenen (links) en Yvonne Trentelman-Krisman (rechts).

 • Belangrijkste punten uit Kledingreglement
  Het volledige Kledingreglement is leidend; het onderstaande is slechts een samenvatting!

  Kledingpakket:
  Wie krijgt welke kleding en welk team krijgt tassen? Dat is per team verschillend. Zie hiervoor het Kledingreglement 2015-2016. 

  • Sokken zijn een eenmalige gift bij start van een nieuw kledingpakket of wanneer iemand nieuw lid wordt van SVI. Sokken zijn dus persoonlijk en hoeven dus niet te worden ingeleverd.
  • Nieuwe sokken kunnen via de webshop worden gekocht. Voor nieuwe leden kan de leider contact opnemen met de kledingcommissie.

  Wanneer mag je de kleding dragen?
  De wedstrijdkleding wordt alleen gedragen tijdens wedstrijden en dus niet tijdens de training!
  De presentatiepakken worden als zodanig gebruikt op wedstrijddagen en dus niet als trainingspak. Deze mag je gebruiken: van huis naar de Siggels, tijden de warming up, als wisselspeler en na de wedstrijd op weg naar huis. Willen wij als vereniging hier 4 jaar "presentatie"pakken aan hebben, dan moet er minimaal in worden gevoetbald. Voor de mini's is het toegestaan om deze op de zaterdagochtend te dragen.

  Was-instructies
  Volg altijd de instructies op de waslabels!

  • Dus, niet warmer dan 30 graden en geen wasdroger gebruiken!
  • Pas op voor te volle wastrommels; niet alle wasmachines kunnen een volledige teamtas in één keer wassen met mogelijk was schade als gevolg. Bij twijfel in twee keer wassen.
  • Neem dus geen enkel risico! Let extra goed op bij het vullen van de wasmachine en/of draai een extra wasje! Check ook voor het starten nog even goed of de temperatuur goed staat ingesteld.
 • Voorbeeld wasschade
  Dit is een voorbeeld van wasschade, veroorzaakt door het onzorgvuldig laden van de wasmachine en/of een té volle wastrommel.

 • 4-cijferig label en administratie
  Alle kleding in bruikleen is uniek herkenbaar via het 4-cijferig identificatienummer.

  • Wanneer 4-cijferige nummertjes loslaten, probeer deze dan er zelf weer op te strijken. Dit gaat prima op de volgende manier: strijkijzer hoogste stand, extra doekje erop en 10 seconden aandrukken, continue bewegen.
  • Zijn de nummertjes verloren gegaan, vraag dan nieuwe nummers bij mij aan! Jullie als leiders hebben het overzicht en deze nummers zijn een cruciaal onderdeel van de administratie! Hierin hebben wij elkaar nodig.
 • Keeperhandschoenen
  Per team is er één paar handschoenen per seizoen beschikbaar.

  • Voor de jongste jeugd - met vaak wisselende keepers - kan de leider een gemiddelde maat ophalen. De 'vaste' keepers kunnen het best zelf even langskomen om te passen. Wanneer de maat bekend is, kan er bij ons een "bestelling" worden geplaatst. 
  • Ga zorgvuldig met de handschoenen om. Volg nauwkeurig de onderhoudsinstructies!

  Overbodige spullen
  Wanneer je als team minder spelers op papier hebt, dan dat je uitgereikt hebt gekregen, dan is het de bedoeling dat deze spullen weer ingeleverd worden bij de Kledingcommissie. Dit betreft dan shirts, broekjes en de presentatiepakken!