• Lid worden

  Aanmelden

  Aanmelden verloopt in 2 stappen:
  1. Aanmelden bij SVI via het Ledenportaal
  Om je zelf of je kind aan te melden als lid ga je naar het ledenportaal. Je ontvangt een bevestiging, zodra de aanmelding is verwerkt door de ledenadministratie. Met de coördinator kijken we of (directe) plaatsing in een team mogelijk is.
  Bij deze inschrijving vragen wij het volgende:
  o  Invullen van het aanmeldformulier, incl. akkoord voor automatische contributie-incasso (kijk voor meer informatie op de pagina Contributie);
  o Registratie in het Ledenportaal (profiel èn formulier volledig ingevuld)
  o Een pasfoto voor de spelerspas (vanaf de D-pupillen)

  2.     Aanmelding door de ledenadministratie bij de KNVB
  Als jij of je kind geplaatst kan worden in een team dan krijg je daar bericht van en zal de feitelijke inschrijving bij de KNVB door de ledenadministratie plaatsvinden. Hiermee word je/je kind bondslid en ben je / is je kind speelgerechtigd.

  Voetbal.nl App
  Zodra de ledenadministratie je heeft ingeschreven bij de KNVB, kunt je zelf een account aanmaken op de Voetbal.nl  App met het mailadres dat je hebt doorgegeven. Hier kun je alle informatie vinden over het wedstrijdprogramma, de uitslagen, etc.

  Je bent lid, en dan??
  Als alles is geregeld kun je gaan voetballen. Van de teamleider krijg je te horen wanneer je moet trainen en wanneer er wedstrijden zijn. Download ook de app voetbal.nl en meld je aan. Hier kun je ook alle info vinden over de wedstrijden. Als je meer wilt weten over onze vereniging, de afspraken die we onderling gemaakt hebben, wat je rechten zijn, maar ook wat je plichten zijn kijk dan eens in het voetbalreglement op de pagina Documenten. Op deze pagina staan nog meer documenten met nuttige informatie voor leden, ouders en vrijwilligers, zoals informatieboekjes, overige reglementen en de statuten van de v.v. SVI.

  Boete/extra kosten
  Als leden van de KNVB een boete krijgen vanwege een gele en/of rode kaart of wanneer aan een elftal door de KNVB een boete wordt opgelegd, komt die boete voor rekening van de speler c.q. het team. Dit bedrag wordt middels een factuur in rekening gebracht bij het betreffende lid. Aan teams opgelegde boetes zullen in overleg met de betrokkenen worden geïncasseerd.