• Oefenwedstrijd voor v.v. SVI

  • Op zaterdagochtend 13 augustus speelt v.v. SVI een oefenwedstrijd tegen SC Genemuiden. De ploeg uit de Gemeente Zwartewaterland komt uit in de zaterdag vierde divisie B. Afgelopen seizoen behaalde het team van trainer René van der Weij een gedeelde 3e plaats. Maar eigenlijk wil men in Genemuiden maar één ding en dat is kampioen worden en z.s.m. promoveren naar de derde divisie!

    Voor de v.v. SVI is deze oefenwedstrijd een mooie graadmeter om te kijken hoe de jonge selectie van trainer Bram Freie ervoor staat. De start van de nieuwe competitie zal niet makkelijk worden, want na het vertrek van zes basisspelers moet er een nieuwe basis geformeerd worden.

    Door de toestroom van zondagclubs als Achilles ’12, vv Heereveen en sv Epe in het zaterdagvoetbal heeft de KNVB een extra 1e klasse geformeerd. Daarnaast komt WHC over vanuit 1e klasse Noord en zijn Quick ’20, ASV Dronten, DZOH en Hulzense Boys overgekomen vanuit de 2e klasse. Samen met de oude bekenden uit Kampen: KHC, DOS en Go Ahead en SVZW uit Wierden komen we tot een spannende competitie… Spannend zal het zeker worden, door de versterkte degradatie in de 1e klasse kunnen er 4 of zelfs 5 ploegen degraderen.

    De aftrap van de wedstrijd v.v. SVI - Genemuiden is om 10.30 uur op sportpark De Siggels en de wedstrijd is GRATIS toegankelijk!