• Ook tweede oefenwedstrijd wordt gewonnen door SVI JO15-1

 • Het was erg koud vanochtend toen de toppers van de JO15-1 in Heino moesten aantreden tegen de leeftijdsgenoten van de plaatselijke voetbalvereniging. v.v. Heino mag in dit voorjaar, net als onze vorige tegenstander, gaan strijden voor promotie naar de hoofdklasse. SVI begon met Daan, Nosa, Stan en Justin op de bank. Andy was vandaag de aanvoerder.

  SVI begon sterk en al na enkele minuten spelen kreeg Hampo een kans om de Zwollenaren op voorsprong te zetten. Zijn schot werd echter recht op de keeper geschoten en was daardoor niet moeilijk te stoppen. Een minuut later moest de keeper iets meer moeite doen, maar weer wist hij het schot van Hampo te stoppen.

  Na tien minuten spelen kwam Heino er voor het eerst uit, echter de buitenspelval van SVI werkte goed, waardoor de aanval van Heino een halt werd toegeroepen. Een minuut later kwamen ze iets verder, maar het schot ging ruim naast het doel van SVI.

  Voor SVI waren deze twee plaagstootjes een teken om er iets meer gas bij te geven. Job, Joep en Matz namen het doel van Heino onder vuur maar de schoten misten of kracht, of werden gestopt door de keeper van Heino.

  Na 24 minuten spelen kwam Niek goed over Joep heen en gaf hij de bal uitstekend voor op Job, die geen moeite had de bal achter de keeper van Heino te werken. 0-1, SVI op voorsprong. En SVI ging door, een minuut na de openingstreffer kwam Hampo weer goed door, zijn schot ging helaas net naast. In de tegenaanval wist Heino nog op goal te schieten, maar Lars had geen moeite met de bal.

  Na 28 minuten werd er gewisseld bij SVI. Niek, Matz, Django en Hampo gingen er uit, zij werden vervangen door Justin, Daan, Stan en Nosa. De wedstrijd werd nu ook wat fysieker en de scheidsrechter moest fluiten voor overtredingen van Maarten, Stan en Nosa.

  SVI kwam er voor rust nog een paar keer gevaarlijk uit. Menno en Stan schoten beiden naast en een schot van Job werd gestopt door de keeper. Een actie van Joep, een minuut voor rust, leidde bijna tot de 0-2, maar zijn inzet werd met een uitstekende redding gestopt door de keeper van Heino.

  Na rust ging SVI meteen verder, Nosa slalomde door de verdediging van Heino, maar zijn inzet ging net naast. Toch was ook Heino gevaarlijk, twee minuten na rust een uitstekende aanval van Heino en met wat geluk voor SVI eindigde de inzet van Heino op de paal. SVI kwam met de schrik vrij.

  In de 45e minuut werd er weer gewisseld bij SVI. Job was bij een overtreding geblesseerd geraakt en moest gewisseld worden. Hampo nam zijn plaats voorin over. Het leek of SVI nu de teugels wat liet vieren en Heino maakte hier dankbaar gebruik van. Na 46 minuten spelen was daar dan de gelijkmaker van Heino. Met een goede aanval werd de linksbuiten bereikt die de bal langs Lars wist te schuiven. 1-1, de stand was weer gelijk.

  Bij SVI werd er nu weer gewisseld. Maarten, Menno en Jason gingen eruit, en Niek, Django en Matz kwamen er weer in. SVI werd nu weer wat gevaarlijker. Aanvallen van Joep en Hampo werden wegens buitenspel afgevlagd en schoten van Matz en Stan gingen naast. Na 59 minuten was daar een corner voor SVI. De afvallende bal werd opgevangen door Daan en met een bekeken schot wist hij de keeper te verschalken. 1-2, SVI weer op voorsprong.

  Heino werd nu nog wat fysieker en er begonnen wat irritaties te ontstaan. Toch bleef SVI sterk overeind staan. Ook de schoten die Heino nog richting de goal van SVI afvuurde werden goed door Lars gestopt. Het slotakkoord was voor SVI. Niek wist met een goede pass Nosa de diepte in te sturen. Met een mooie passeerbeweging omspeelde hij de keeper en kon hij de bal in de goal werken en bracht hij de eindstand op 1-3, een degelijke overwinning voor SVI.
 • Wedstrijd Details

  v.v. Heino JO15-1

  1 - 3

  v.v. SVI JO15-1

      24' Job Oole (Intikker)
  Assist: Niek van den Brink
      28' Speler UIT: Niek van den Brink
  Speler IN: Justin van Noorloos
      28' Speler UIT: Matz van Mourik
  Speler IN: Daan Groenenberg
      28' Speler UIT: Django Visser
  Speler IN: Stan Vizzini
      28' Speler UIT: Hampo Alexanian
  Speler IN: Nosa Obasuyi
      45' Speler UIT: Job Oole
  Speler IN: Hampo Alexanian
  [onbekend...] (Schot) 46'    
      53' Speler UIT: Menno Schutte
  Speler IN: Django Visser
      53' Speler UIT: Maarten Buchner
  Speler IN: Niek van den Brink
      53' Speler UIT: Jason Nieukoop
  Speler IN: Matz van Mourik
      59' Daan Groenenberg (Afstandschot)
      70' Nosa Obasuyi (Schot)
  Assist: Niek van den Brink