• Samenwerkingspartners v.v. SVI

  Voetballen in Nederland is voor velen de gewoonste zaak van de wereld. We spelen met leeftijdsgenoten, hebben goede kleding en materialen en spelen op de mooiste sportparken. Als v.v. SVI beseffen we terdege dat het een voorrecht is en dat dit niet voor iedereen geldt. Daarom vinden we het belangrijk om ook buiten ons speelveld actief te zijn door het ondersteunen van een aantal maatschappelijke organisaties.

 • Voetbalschool Skills Zwolle
  Voetbalschool Skills Zwolle is een onafhankelijke voetbalschool in Zwolle. Wij bieden extra trainingsuren aan alle kinderen die van voetbal houden. Trainingen van Skills Zwolle kun je zien als een aanvulling op de trainingen van de voetbalverenigingen. Waar bij de trainingen van de voetbalvereniging het team centraal staat, staat bij ons het individu centraal. Naast het geven van trainingen zoals bij onze voetbalschool en privétrainingen  organiseren wij ook voetbalfeestjes, voetbaldagen en voetbalclinics. Al onze activiteiten staan in het teken van plezier, veiligheid en ontwikkeling. 

 • Fysioplus
  Net zoals voorgaande jaren is FysioPlus, naast de begeleiding van het 1e elftal, toegankelijk voor de gehele vereniging.Voor vragen en advies m.b.t. blessures kunt u terecht bij Lennart Kamp, fysiotherapeut bij FysioPlus Zwolle. U bent welkom tijdens de inloopspreekuren op dinsdag en donderdag van 18.00 – 19.30. Na een korte screening, waar geen kosten aan zijn verbonden, volgt advies en mogelijk een behandelplan. Kijk op de pagina van Fysiotherapie van Fysioplus voor meer informatie.

 • Stichting Clubhuis SVI
  De Stichting Clubhuis SVI is begin jaren 70 opgericht door de overkoepelende Federatie van de "omni-sportvereniging SVI". De doelstelling van de Stichting destijds was om een clubhuis te stichten waar alle aangesloten afdelingen van de omni verenigingen onderdak zouden kunnen vinden. Het clubhuis werd opgeleverd in 1974 en sindsdien draagt de Stichting Clubhuis SVI zorg voor het onderhoud van het clubhuis. 

  Anno nu is de Stichting Clubhuis SVI nog steeds een zelfstandige entiteit met als doelstelling het onderhouden en beheren van de onder haar eigendom resulterende opstallen. De hoofdhuurder is de v.v. SVI en indien het niet met haar belangen conflicteert, zal de Stichting haar opstallen ook verhuren aan derden. Op verzoek van haar (hoofd-)huurder investeert de Stichting ook in nieuwe opstallen cq. voorzieningen welke gelegenheid tot sportbeoefening bieden.
 • VG Sport Zwolle
  Een eerder initiatief van een seniorenteam om de gehandicaptensport in Zwolle te ondersteunen is door het bestuur van SVI bekrachtigd met een samenwerkingsovereenkomst met VG Sport Zwolle. SVI ondersteunt VG Sport met vrijwilligers en faciliteiten.    

  Sport, spel en beweging is voor ieder mens belangrijk. VG Sport organiseert tal van sportieve activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Net als onze voetbalvereniging draait VG Sport op vrijwilligers en leden van SVI helpen graag een handje mee. Zo fietsen bijvoorbeeld een aantal leden mee met de tandem-fietstochten en zorgen we voor de inwendige mens bij de stopplaats.

 • Kits for the World (K4TW)
  K4TW is een hulporganisatie opgericht door oud SVI-lid Colin Latham. K4TW richt zich op het inzamelen van gebruikte sportkleding in Nederland voor de jeugd in ontwikkelingslanden.

  SVI gelooft net als KITS for the WORLD, in de macht van het voetbalspel en dat dit wereldwijd sociale verbetering kan brengen. K4TW hoopt een brug te slaan tussen verschillende culturen door hen te helpen met een eigen voetbaltenue hebben gehad, iets wat voor ons de gewoonste zaak van de wereld is. Gebruikte SVI-kleding dat is afgeschreven wordt aan K4TW geschonken die er een goede bestemming voor weet te vinden. Daarnaast is in het clubhuis een inzamelpunt voor gebruikte sportkleding en voetbalschoenen.

 • SportService Zwolle
  SportService Zwolle is dé verbinder van sport, bewegen en beleven voor iedere Zwollenaar. Voor sportverenigingen, onderwijs, maatschappelijke organisaties en bedrijven.

  We zorgen ervoor dat iedere Zwollenaar de sport, beweging of beleving vindt die bij hem of haar past! Onze sportstimulering, advisering, organisatie en uitvoering zijn hierin leidend. Én dragen we bij aan een veilig sportklimaat op de sportparken, bij onze evenementen en accommodaties zodat sport- en bewegen voor iedereen mogelijk en toegankelijk is.

 • Zwaluwen Jeugd Actie
  ‘Jeugd voetbalt voor jongeren met een beperking!’ Hét motto van de Zwaluwen Jeugd Actie. Wij willen dat iedereen kan genieten van voetbal en het verenigingsleven. Ook kinderen met een beperking! Wij zetten ons hier dan ook met hart en ziel voor in. Grote kans dat jij je (financiële) steentje hier ook aan bijdraagt.

  De bijna 500.000 jeugdspelers die ieder voetbalseizoen meedoen aan het KNVB Zwaluwen Jeugd Bekertoernooi, voetballen voor de Zwaluwen Jeugd Actie. Ze komen hiermee in actie voor hun leeftijdgenoten met een beperking en vormen samen het grootste sportieve goede doelen team van Nederland! De deelnemende teams doneren via de KNVB een deel van het inschrijfgeld aan de Zwaluwen Jeugd Actie.
   
  Met een cheque van 7.500 euro van de Zwaluwen Jeugd Actie legde voetbalvereniging SVI in Zwolle in maart 2019 ledverlichting rondom het KidsCourt aan. Deze nieuwe ledverlichting maakt het in de toekomst mogelijk om ’s avonds extra activiteiten voor verschillende doelgroepen te organiseren. 

  Het KidsCourt van voetbalvereniging SVI in Zwolle is overdag inmiddels al een plek waar allerlei doelgroepen tot sporten en bewegen komen. Verschillende doelgroepen van de club en uit de wijk maken er gebruik van; walking football, kinderen van de sportbso en kinderen met fysiotherapeutische klachten.