• Scheidsrechters gezocht

    Lijkt het jou leuk om gemiddeld 1 keer (meer mag uiteraard ook) per maand een wedstrijd in goede banen te leiden? Dan zoeken wij jou!! Elke zaterdag worden er gemiddeld 30 wedstrijden op de Siggels gespeeld die tot een goed einde gebracht moeten worden. Hiervoor zoeken wij dames en heren die ons daarbij willen helpen.

    Wij zijn, bij genoeg aanmeldingen, ook weer van plan om samen met de KNVB een cursus Verenigingsscheidsrechter te gaan organiseren bij SVI. In 4 avonden van 3 uur en een aantal praktijkwedstrijden, die begeleid worden door ervaren scheidsrechters, behaal je aan het eind van deze cursus een diploma Verenigingsscheidsrechter. De cursus die gegeven wordt door een KNVB Docent wordt vergoed door SVI. Na het afronden van de cursus en het behalen van je diploma krijg je een tenue ter beschikking om in te fluiten.

    Wist je dat je het fluiten van wedstrijden bij SVI trouwens prima kunt gebruiken als invulling van je maatschappelijke stage? Wist je ook dat SVI een door de KNVB en ARAG gecertificeerde vereniging is? 

    Wil je meer weten of je direct opgeven? Neem dan contact met Wijnand Visser (Scheidsrechters coördinator) of Fia van Hoorn (Secretaris Bestuursgroep Wedstrijdzaken) via scheidsrechters@vvsvi.nl

    Op de foto hieronder zie je de cursisten van de laatste cursus (april 2018).