• Selectie van heren SVI1 is compleet!

 • Beste SVI-ers,

  Wij zijn blij te kunnen melden dat de afgelopen weken alle heren selectiespelers hebben aangegeven ook volgend seizoen graag bij SVI te blijven voetballen. Zoals eerder al bekend is gemaakt zullen Dani Lohman en Faisel el Atiaou de club helaas verlaten. Beide mannen kunnen voetballen op dit niveau niet meer combineren met hun werk en geven de voorkeur om een stapje terug te doen. Zij zullen volgend seizoen voor Dieze West uitkomen.

  Verder heeft Stef Tupker aangegeven na dit seizoen te stoppen als actief voetballer, Stef heeft maar liefst 13 seizoenen in het 1e elftal van SVI gespeeld. Ook keeper Gerjan Apperloo heeft aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor de 1e selectie komend seizoen.
  Wij bedanken deze 4 jongens voor hun bijdrage de afgelopen jaren en wensen hen veel succes in de toekomst.

  Naast de vertrekkende spelers zijn er ook nieuwkomers te melden. Vanuit de jeugd zullen enkele talentvolle jongens de kans krijgen om zich te laten zien en een plek in de selectie af te dwingen, hoe dit er precies uit gaat zien gaat de komende tijd bekeken worden, mede afhankelijk van de coronasituatie. Daarnaast zullen Olivier Duinkerken (24 jaar) en Frank Jansen (23 jaar) de selectie van trainer Bram Freie voor komend seizoen komen versterken.

  Frank is een vleugelaanvaller, die eerder speelde voor sc Genemuiden en de afgelopen 3 seizoenen deel uit maakte van de 1e selectie van Dos Kampen. Frank is onlangs verhuisd naar Zwolle Zuid en wilde graag in de buurt voetballen, nu kan hij op de fiets naar ons sportpark. Naast de locatie sprak de manier waarop we met SVI voetballen hem erg aan. Olivier komt over van sc Genemuiden waar hij deel uit maakte van de 1e selectie. Olivier is een veelzijdige verdediger die op verschillende posities uit de voeten kan. Hij is blij met de overstap naar SVI en kijkt uit naar volgend seizoen.

  Olivier en Frank speelden samen in de jeugd van PEC Zwolle, alvorens beiden de overstap maakten naar sc Genemuiden. Ook Olivier is woonachtig in Zwolle. We zijn heel blij dat beide spelers de keuze hebben gemaakt voor SVI en heten hen van harte welkom.
  Met de komst van beide mannen is de selectie compleet, waarbij er ruimte blijft voor een defensieve versterking.

  In december werd al bekend dat hoofdtrainer Bram Freie zijn contract met een seizoen heeft verlengd. Ook werd al eerder bekend dat assistent trainer Roy Agten zal vertrekken naar SVZW. Jordy Hendriks zal ook komend seizoen als assistent-trainer fungeren, daarnaast is het contract met keeperstrainer Raymon Thalen met 1 seizoen verlengd. Gert van der Vegt alsmede Hans Hultink, Erik Visscher & Matthijs Bremmer zullen komend seizoen actief zijn bij SVI 1. Het medische gedeelte rondom het 1e elftal zal verzorgd worden door Lennart Kamp van Fysioplus.


  Hiermee is de selectie en de staf zo goed als rond. Technisch manager Jordy Hendriks is zeer content met de nieuwelingen en is van mening dat vv SVI een elftal heeft wat zeker 1e klasse waardig is. 

  Sportieve groet,

  Bestuursgroep Voetbal

 • Frank Jansen

 • Olivier Duinkerken