• Spaar met de AH app voor de SVI en maak kans op mooie prijzen!

 • Albert Heijn en de KNVB lanceerden afgelopen woensdag samen met bondscoach Louis van Gaal Voetbalpassie, een digitaal spaarprogramma waarmee klanten Voetbalpassiepunten kunnen sparen om zo hun lokale voetbalclub te sponsoren.
  Vanaf 13 september kan je in de AH app sparen voor de clubkas van vv SVI. Want ook de SVI kan na afgelopen jaar wel wat sponsoring gebruiken! Geef daarom nu aan in de app dat jij voor de SVI wilt sparen. Dan maak je kans op vette voetbalprijzen en ben je helemaal klaar voor de aftrap!

  Zo doe je mee
  1. Download de AH app als je deze nog niet hebt.
  2. Ga naar de Voetbalpassie tegel onder 'Mijn Albert Heijn' op het beginscherm van de AH app.
  3. Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies je voetbalclub.
  4. Bevestig dat je mee wil doen aan de winactie.

  Start met sparen vanaf 13 september
  Heb je je aangemeld voor Voetbalpassie in de AH app? Dan spaar je van 13 september t/m 3 oktober voor onze voetbalclub. Bij iedere €1 aan deelnemende producten spaar je 1 punt. En bij een volle spaarkaart van 10 punten sponsor je de club al met €1. Doneer iedere volle spaarkaart zo snel mogelijk, dan zie je het saldo van de SVI meteen oplopen.

  Meer informatie
  Kijk voor het hele nieuwsbericht van de KNVB op: https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/partners/64574/albert-heijn-en-knvb-slaan-handen-ineen-met-sponsorprogramma-voor

  en kijk voor meer informatie over de actie zelf op: https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie