• Net als voor onze vereniging is het ook voor het bedrijfsleven een bijzonder en onzeker jaar. Dat behoeft geen uitleg. Het is dan juist zo mooi om te zien dat sponsoren bij onze vereniging betrokken blijven. Afgelopen periode hebben een aantal sponsoren het contract verlengd of hebben zelfs de overeenkomst opgewaardeerd. Daar zijn we erg blij mee!

  Ook sponsor worden bij de v.v. SVI? Vraag de sponsorbrochure aan of informeer via sponsoring@vvsvi.nl. Wij zijn u graag van dienst!

 • Verlengingen

  Wahl Nederland BV heeft het sponsorcontract verlengd. De internationale marktleider op het gebied van grooming producten voor zowel het professionele segment (kappers en barbiers), consumentenkanalen (persoonlijke verzorging) als dierverzorging.
  Wahl Nederland is met een sponsordoek langs het hoofdveld prominent zichtbaar én voorziet onze Activiteitencommissie van prijzen voor verlotingen.

 • Primera Klinkhamer
  Al vele jaren een begrip in Winkelcentrum Zwolle Zuid en ook al vele jaren sponsor bij v.v. SVI. Primera is de vertrouwde winkel waar u snel iets leuks vindt voor uzelf of voor een ander, onder andere mooie en grappige wenskaarten, een groot assortiment aan tijdschriften, de nieuwste boeken en dagbladen en diverse kantoorartikelen. Primera Klinkhamer is ook de komende periode zichtbaar als kleedkamersponsor.

 • De old school kapperszaak aan de Ministerlaan in Zwolle Zuid bestaat slechts enkele jaren maar is nu al een begrip in Zwolle en omstreken. Ben’s Barbershop heeft een breed scala aan producten voor verzorging van haar, baard en snor. Het is een plek voor mannen om te ontspannen, verwend te worden en hun uiterlijk en energie te vernieuwen. Met een reclamedoek en reclamebord is Ben’s Barbershop ook het komend seizoen opvallend aanwezig.

 • Ramen Blinderen Zwolle (RBZ)
  Hét adres in zonwerende folie voor bedrijfs- en personenauto’s, woningen, bedrijfspanden en boten. Met de producten van RBZ krijgt het een gave uitstraling en geeft het u zelf privacy. Snelheid, service en scherp geprijsd zijn de kernwoorden van dit Zwolse bedrijf. De vakmannen van RBZ vindt u aan de Voltastraat 17G op bedrijventerrein De Marslanden.