• SVI heeft geen kind aan s.v. Epe

 • v.v. SVI JO15-1

  8

  -

  1

  s.v. Epe JO15-1G

  Het was zonnig op deze mooie zaterdagochtend in oktober. Vandaag stonde de wedstrijd tegen s.v. Epe JO15-1G op het programma voor onze v.v. SVI JO15-1. Na twee gelijke spelen en een nederlaag, was het nu zaak om de drie punten in Zwolle te houden. Doordat Maarten vandaag in verband met ziekte niet aanwezig was, hielp Menno Schutte van onze JO15-2 ons vandaag uit de brand. Niek, Matz en Menno namen plaats op de bank, en onder de leiding van scheidsrechter Marissen, trapte Epe de wedstrijd af.

  SVI zette meteen druk, en nog voor het massaal toegestroomde publiek goed en wel zat, lag de openingstreffer er al in. Na amper 17 seconden spelen schoot Joep de rebound van een schot van Hampo tegen de touwen. En SVI ging meteen vol door. Er werd gevochten voor elke bal en het middenveld van SVI zette goed druk. Epe kwam er niet meer uit. Na 10 minuten spelen kreeg SVI een vrije schop. Django ging achter de bal staan en schoot deze helaas naast. Maar, drie minuten later was het wel raak. Job stuurde Hampo weg, die in het zestienmeter gebied zijn truukendoos opengooide en de bal in twee instanties in de korte hoek schoot. 2-0 vor SVI na 13 minuten spelen.
  Een minuut later was het weer SVI dat in de aanval ging, helaas ging het schot van Nosa nu naast.

  In de 16e minuut was er een misverstand in de defensie van SVI. Een bal werd verkeerd ingespeeld richting het middenveld. Deze werd onderschept door Epe en met een droge schuiver wist de spits van Epe de bal achter Lars te krijgen. 2-1, nog steeds in het voordeel van SVI.

  Het leek of SVI een beetje aangeslagen was, het spel werd af en toe wat rommelig, maar gelukkig voor het thuispubliek kwam SVI niet in de problemen. Hampo probeerde in de 23e minuut zijn tweede treffer te maken, maar de keeper van Epe wist zijn bal te stoppen. Tegen het afstandschot van Daan, in de 27e minuut had hij echter geen verweer. Vanaf 25 meter schoot Daan de bal in de rechter bovenhoek buiten bereik van de keeper. 3-1 voor SVI. De kopjes bij Epe gingen hangen en SVI ging vrolijk door.

  Job en Nosa vonden allebei de keeper van Epe op hun pad, maar uit een corner van Jason in de 32e minuut wist Django de bal wel tegen de touwen te werken. 4-1, met een comfortabele voorsprong ging SVI naar de kleedkamer.

  In de rust werd er gewisseld bij SVI. Job ging uit het veld en Matz kwam er in. In de rust was erop gehamerd dat SVI door moest gaan. En dat deden de jongens. 5 minuten na rust kwam de bal via de kluts voor de voeten van Joep en hij wist met een goed schot zijn tweede doelpunt van de ochtend te maken. 5-1 voor SVI.

  4 minuten later was het wederom SVI dat in de aanval ging. De bal kwam via een aantal schijven bij Nosa op de rand van de zestien meter. Hij zag vanuit zijn ooghoek dat Andy er iets beter voor stond en passte de bal naar Andy. Andy had inderdaad geen problemen met de bal en schoot deze goed in de goal. 6-1 voor SVI.

  Er werd weer gewisseld bij SVI. Justin ging er nu uit en Niek kwam er in. SVI nam nu iets gas terug en pas in de 52e minuut was er weer wat te beleven. Nosa werd aangetikt door het enige meisje op het veld, die bij deze actie helaas geblesseerd raakte en het veld moest verlaten. De vrije trap die volgde werd door Nosa via de muur over geschoten en ook Nosa kon niet verder. Hij werd in de 52e minuut vervangen door Menno. Menno ging achterin staan, waardoor Jason op het middenveld kwam.

  Er kwam weer een beetje leven in de wedstrijd. Matz nam tot twee keer toe het doel onder vuur, maar wist niet te scoren. Uit een corner in de 61e minuut kwam de afvallende bal voor de voeten van Stan. Met een hard afstandschot schoot hij vanaf de rand zestien de 7-1 binnen.

  Vijf minuten later zorgde Matz voor de eindstand. Een voorzet van Joep werd uitstekend door Matz binnen gekopt. De eindstand werd hiermee op 8-1 gebracht, een uitstekend resultaat voor een goed spelend SVI.

  Volgende week mogen de jongens tegen een bekende tegenstander. Waar eerder in de competitie met 0-3 werd verloren van Unicum, mogen ze volgende week voor de beker wederom tegen deze tegenstander uit Lelystad aantreden. De wedstrijd start om 9:45 uur, alle support is welkom!

 • Wedstrijd Details

  v.v. SVI JO15-1

   

  s.v. Epe JO15-1G

  Joep Banse 1'    
  Hampo Alexanian
  Assist: Job Oole
  13'    
      16' [onbekend...]
  Daan Groenenberg
  Assist: Justin van Noorloos
  27'    
  Django Visser
  Assist: Jason Nieukoop
  32'    
  Speler UIT: Job Oole
  Speler IN: Matz van Mourik
  36'    
  Joep Banse 40'    
  Andy Agten
  Assist: Nosa Obasuyi
  44'    
  Speler UIT: Justin van Noorloos
  Speler IN: Niek van den Brink
  44'    
  Speler UIT: Nosa Obasuyi
  Speler IN: Menno Schutte
  52'    
  Stan Vizzini 61'    
  Matz van Mourik
  Assist: Joep Banse
  69'