• Trainersduo v.v. SVI 1 tekent bij

  • De Bestuursgroep Voetbal van v.v. SVI is met hoofdtrainer Dick Krommenhoek en assistent-trainer Rob Nugter overeengekomen het contract met 1 jaar te verlengen. De club is erg tevreden over de samenwerking. De voetbalvisie van de beide mannen en de club passen uitstekend bij elkaar. Daarnaast is het mooi om te zien, dat meerdere jongens uit de eigen jeugdopleiding onder deze trainers volop kansen krijgen in het eerste elftal.  

  • Dick Krommenhoek: “In de afgelopen maanden hebben we de huidige selectiespelers een ontwikkeling zien doormaken, waarbij het resultaat alleen niet altijd zichtbaar was of anders gezegd de overwinning niet geboekt werd. Toch zien Rob en ik dat er binnen de jonge groep spelers veel potentie en kwaliteit zit. Daarnaast hebben zij laten zien echt hard te willen werken met elkaar. Bij verschillende wedstrijden trokken wij helaas toch aan het kortste eind, terwijl het balbezit en het aantal kansen voor SVI voor een groot deel van de wedstrijd beduidend beter was. Dat zegt iets over de huidige kwaliteit, maar ook over de stappen die nog gemaakt moeten worden. De jonge groep heeft de juiste sturing nodig en mag deze van ons als technische staf verwachten, maar binnen het veld zouden leiders niet misstaan die onze groep op dit moment ontbeert. Wij willen deze uitdaging voor het komend seizoen aangaan met de huidige selectie en hebben daarbij de wens uitgesproken om samen met de Bestuursgroep Voetbal en de selectie te kijken naar mogelijke versterkingen.

  • Daarbij kijken we uiteraard ook naar de talenten die in de jongere elftallen rondlopen, maar willen we op korte termijn meer resultaat boeken in de Tweede klasse en de weg terugvinden naar de Eerste Klasse, dan moeten we verder kijken”.

    “Daarnaast denken wij dat we in samenwerking met de jeugdafdeling ervoor kunnen zorgen dat er meer mensen betrokken worden bij de wedstrijden van het eerste elftal. Jeugdelftallen uitnodigen om bij de thuiswedstrijden een penaltybokaal o.i.d. te houden. Om de jongste jeugd het veld op te laten lopen aan de hand van een “held van SVI”.”

    Voorzitter Geert Prins: “Wij zijn erg blij dat Dick en Rob willen verlengen. Spelers en BGV zijn zeer tevreden over de werkwijze en betrokkenheid van beide trainers bij vv SVI”