• v.v. SVI behaalt ARAG certificering

 • Sinds 22 juni 2019 mag v.v. SVI zich officieel een door ARAG en de KNVB gecertificeerde vereniging noemen. SVI heeft deze certificering te danken aan het voeren van een actief arbitragebeleid binnen de vereniging.
   
  Op een drukke familiedag overhandigde Kevin Blom namens de KNVB het felbegeerde certificaat aan scheidsrechters coördinator Ralf van Hoorn.  SVI is nu samen met CSV’28 de tweede Zwolse vereniging die deze titel mag voeren en treedt toe tot een select gezelschap van slechts 89 verenigingen die landelijk voorloper zijn op het gebied van arbitrage. Het certificaat geeft blijk van beleid en kwaliteit. Alle bij SVI actieve scheidsrechters zijn opgeleid door de KNVB en zijn minimaal in het bezit van het diploma verenigingsscheidsrechter.
 • Van links naar rechts: Kevin Blom (KNVB), Ralf van Hoorn (SVI) en Gertjan Siebelink (ARAG)

  ARAG staat als juridisch partner van de KNVB pal achter het initiatief om verenigingen die zich actief en betrokken inzetten voor het op juiste wijze leiden van wedstrijden, het hanteren van de beginselen van fair-play en het op- en begeleiden van arbiters. Zonder scheidsrechters geen wedstrijd!
   
  Natuurlijk zijn wij erg trots tot dit selecte gezelschap te mogen behoren en plaatsen wij met minstens zoveel trots het bord aan de muren van het buurthuis.  Uiteraard zijn en blijven wij altijd op zoek naar nieuwe aanwas voor onze vereniging. Lijkt het je leuk om opgeleid te worden tot spelleider (voor wedstrijden tot en met Onder 12) of verenigingsscheidsrechter (vanaf Onder 13) neem dan contact op met Ralf van Hoorn (scheidsrechters@vvsvi.nl). Ook dames worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden!!!
  Verder kregen de actieve verenigingsscheidsrechters nog een verassing. Dankzij de inzet van Wijnand Visser en de bijdrage van Cyklop Nederland lopen de scheidsrechters er buiten het veld ook netjes bij. Wijnand overhandigde voorzitter Harro Velthuis (ook actief scheidsrechter) een softshell jas en voetbaltas.