• v.v. SVI en Salland Tours verlengen samenwerking!

  • v.v. SVI en Salland Tours verlengen samenwerking!

    Al jaren is Salland Tours onze partner voor busreizen, en is Salland Tours een trouwe sponsor van onze vereniging. We zijn verheugd dat we deze relatie voor de komende jaren kunnen voortzetten. 

    Salland Tours uit Wijhe is een dynamisch familiebedrijf waar service en klantgerichtheid voorop staat. Dankzij jarenlange ervaring, scherpe prijsstelling en een betrouwbaar wagenpark is Salland Tours voor veel bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren dé ideale vervoerder.

    Directeur Nico van Gurp: "Wij zijn al vele jaren de vaste partner voor v.v. SVI. Zo doen wij o.a. het vervoer van het eerste elftal bij uitwedstrijden. Daarnaast waren wij met meerdere bussen van de partij bij promotiewedstrijden e.d. Het is voor ons erg prettig dat we deze samenwerking kunnen voortzetten en als sponsor bij v.v. SVI betrokken te blijven."

    Voorzitter BG Commercie Sjoerd Mensonides toont zich ook erg content met de sponsoring, "Het is geen éénrichtingsverkeer, beide partijen hebben voordeel bij deze samenwerking. En dat is ook hoe wij sponsoring graag willen zien. Onze relatie met Salland Tours is hét voorbeeld van partnerships. Mooi dat dit ervaren bedrijf verbonden blijft aan onze vereniging!"