• Vacatures bij Wedstrijdzaken

  Binnen de Bestuursgroep Wedstrijdzaken verzorgen we voornamelijk faciliterende taken om het voetballen bij SVI mogelijk te maken. Binnen deze bestuursgroep zoeken wij voor de volgende posities nog invulling.

  * Voorzitter Materiaal Terrein Commissie
  Deze rol betreft onder andere het aansturen van de Materiaal Terrein Commissie, coördineren (en uitvoeren) van kleine onderhoudswerkzaamheden. Voor deze functie zoeken wij iemand die ook overdag tijd heeft. Verwachte inspanning is 4 tot 6 uur per week (variërend).

  * Medewerker Kleding
  Op deze positie beheer je, samen met de andere medewerkers van de commissie, alle kleding die binnen SVI ter beschikking is gesteld aan haar leden. Dit betekent innemen, uitgeven, registreren en bestellen van kleding. Verwachte inspanning is gemiddeld 1 uur per week, met een piekmoment aan het eind en begin van het seizoen.

  * Scheidsrechter
  Op deze positie, ga je in principe op zaterdagen, wedstrijden begeleiden van jeugd- of seniorenteams (in overleg uiteraard). Je krijgt een opleiding bij de KNVB en begeleiding bij SVI. Indeling op de beschikbare wedstrijden gaat in overleg. Verwachte inspanning is 2 ochtenden/middagen in de maand (meer of minder kan natuurlijk ook).

  * Medewerker ontvangst Zaterdagochtend/-middag
  Op deze positie ga je onze gasten (SVI teams en gastteams) op de zaterdagochtend of -middag  ontvangen en wegwijs maken op de Siggels. Deze positie kan je invullen in deeltijd en op roosterbasis.  Verwachte inspanning is 1 ochtend of middag per maand (meer mag natuurlijk ook).

  * Medewerker Toernooicommissie
  Op deze positie ga je helpen bij het organiseren van onze toernooien. SVI organiseert gemiddeld 6 toernooien per seizoen. Verwachte inspanning is voornamelijk tijdens de toernooidagen en gedurende het seizoen 1 uur per week.

  * Medewerker Materiaal Terrein Commissie Zaterdag
  Op deze positie ben je voornamelijk op zaterdagen aanspreekbaar voor kleine problemen op onze accommodatie. Ook open en/of sluit je de kleedkamers en hekken. Wij zoeken iemand die enige affiniteit heeft met techniek. Verwachte inspanning is 1 of 2 ochtenden/middagen per maand.

  * Medewerker Materiaal Terrein Commissie Door de week
  Op deze positie ga je voornamelijk op een ochtend door de week helpen om onze accommodatie bespeelbaar te houden en klein onderhoud uit te voeren. Wij zoeken iemand die enige affiniteit heeft met techniek of groenvoorziening. Verwachte inspanning is 1 ochtend per week (meer mag natuurlijk ook).

  Heb je interesse in 1 van deze functies? Neem dan contact op met Ralf van Hoorn (Voorzitter Bestuursgroep Wedstrijdzaken) op 06-55805579 of wedstrijdzaken@vvsvi.nl