• Van de voorzitter

 • Bijna vakantie, geen trainingen of wedstrijden meer. Toch is het in de zomerperiode niet helemaal stil op het sportpark, er wordt nog flink geklust aan het clubhuis-buurthuis

  De voetbalcompetitie is afgelopen, laatste weken van de scholen zijn begonnen, vakantieplannen worden of zijn gemaakt. Nu is het de tijd dat eenieder v.v. SVI voor een bepaalde periode niet meer bezoekt. Want trainingen en wedstrijden zijn nu niet meer aan de orde.

  Maar?? ook in de komende periode willen wij graag dat u langs komt bij v.v. SVI, er is namelijk veel te doen. Want wij, als voetbalvereniging SVI, zijn bezig met de verbouwing van ons clubhuis-buurthuis. Deze verbouwing wordt grotendeels gedaan door de aannemers, maar dat neemt niet weg dat er ook nog veel werk moet worden gedaan door vrijwilligers. Dus mocht u ruimte en tijd hebben in de agenda neem dan contact op met Gert Winkelaar en/of Alexander Tuitert (Stichting Clubhuis SVI) om de andere vrijwilligers bij te staan in de werkzaamheden.

  Bovenstaande geeft al aan dat wij druk bezig zijn met de transitie van clubhuis naar buurthuis. Wij hopen aan het begin van het seizoen 2018-2019 de transitie grotendeels te hebben voltooid en zien erg uit naar het eindresultaat. Na het verlengen van de transitie heeft de Algemene Leden Vergadering, 11 juni jl., op voordracht van het Algemeen Bestuur besloten om vanaf de aanvang van het seizoen 2018-2019 het sportpark De Siggels (binnen het hekwerk) "gedeeltelijk rookvrij" te verklaren. Deze gedeelterijkheid houdt in dat op doordeweekse dagen er niet gerookt mag worden tussen 08.00 ?? 20.00 uur en op zaterdag van 07.00 ?? 14.00 uur. Daarnaast zal het ook niet gewenst zijn dat er buiten de genoemde blokuren wordt gerookt langs de velden waar jeugdwedstrijden c.q. trainingen plaats vinden. De Bestuursgroep Communicatie zal het een en ander verder uitdragen over het gedeeltelijk rookvrij maken van het sportpark De Siggels.

  Naast de verbouwingperikelen zijn er ook in deze periode nog veel mensen voor v.v. SVI bezig, zo moet de Seizoengids 2018-2019 weer worden gemaakt, de Zwolse Voetbaldagen moeten weer worden opgezet (denk aan het tijdig opgeven hiervoor, want vol = vol), kleding moet weer worden uitgezocht en niet te vergeten de materialen moeten weer worden gecomplementeerd. Zodoende willen wij, als Algemeen Bestuur, hierbij deze vrijwilligers veel succes toewensen met deze afsluitende werkzaamheden.

  Rest mij nog om eenieder een goede vakantie toe te wensen en zien jullie graag in de zomerperiode terug als vrijwilliger bij de verbouwing, dan wel aan het begin van het voetbalseizoen 2018-2019 als ouder, voetballer, toeschouwer, vrijwilliger.

  Dan wil ik toch weer afsluiten met de slogan:
  "Samen maken en zijn wij de vereniging SVI !"

  De Algemeen Voorzitter v.v. SVI
  Harro Velthuis