• Verslag FIFA20 Toernooi

  Zaterdag 18 januari werd door de BG Activiteiten i.s.m. Voetbalschool Skills Zwolle, het FIFA20 toernooi georganiseerd. Met 70 deelnemers van de leeftijdscategorieën Mini t/m O14 bleek het een groot succes.

  In de ochtend speelden de Mini’s t/m O10 de voorrondes van het FIFA toernooi. O11 t/m O14 deden op dat moment een clinic op het Kidscourt en een bingo waar nog leuke prijzen te winnen waren. De prijzen werden aangeboden door Spijkerman Sport, Voetbalschool Skills en v.v. SVI. Na de lunch was het de beurt aan O11 t/m O14 om de voorrondes van het FIFA toernooi te spelen, kregen de Mini’s t/m O10 een clinic aangeboden en speelden ze ook bingo. Tegen 15.00 uur was het tijd voor de kwartfinales waarbij de spanning van de gezichten van de deelnemers was af te lezen en de deelnemers goed werden aangemoedigd.
   
  Na de spannende halve finales stonden er alleen nog de wedstrijden voor de 3e/4e plek en de finale op het programma. De finale ging uiteindelijk om 16.15uur van start onder grote belangstelling van de nog aanwezige deelnemers en ouders. In de categorie Mini t/m O10 won Kevin Bos met 3-1 de wedstrijd om de 3e plek. De finale ging tussen Jairo Rada en Kaya v/d Kolk. Na een spannende wedstrijd ging Kaya er met een 5-3 overwinning met de titel “WINNAAR FIFA20 toernooi v.v. SVI” vandoor.
   
  In de categorie O11 t/m O14 werd Ryan Mercelina 3e na een 2-1 overwinning op Axel Strijker. Na een 3-2 overwinning op Milan Reuvers, in een wedstrijd die spannend was tot het einde, pakte Kai Zijda de 1e prijs en kroonde zich hiermee tot winnaar in de categorie O11 t/m O14.  Naast een beker ontvingen de beide kampioenen ook nog een Playstation Store tegoedkaart ter waarde van €20,- aangeboden door JUMBO Sellekamp.
   
  We kunnen terugkijken op een geslaagde dag die we niet hadden kunnen organiseren zonder de hulp van de trainers van Voetbalschool Skills Zwolle, de vrijwilligers van v.v. SVI en alle deelnemers, waarvoor nogmaals dank. SAMEN ZIJN EN MAKEN WE DE CLUB!!

  Namens de BG Activiteiten,
  Bas Brekelmans
   
  Lijkt het je leuk om ook te helpen organiseren van of te ondersteunen bij diverse activiteiten? Neem gerust contact op met de BG Activiteiten via activiteiten@vvsvi.nl voor meer informatie.