• Voorzitter BG Communicatie gezocht

 • Kan de communicatie bij VV SVI nog beter???? 

  En heb jij goede ideeën daarvoor? Heb je een achtergrond in de communicatieNeem je graag initiatief, heb je oog voor wat er speelt binnen en buiten de vereniging en leg je makkelijk contact?  

  SVI zoekt per 1 januari 2021 een nieuwe voorzitter voor  

  de Bestuursgroep  Communicatie 

  De BG Communicatie valt onder het Algemeen Bestuur en zorgt ervoor dat algemene en belangrijke clubinformatie bij de leden terecht komt via de website, social media-kanalen, e-mail en middels de Flits. De BG Communicatie coördineert ook clubpublicaties als de Seizoensgids en het 1,5 meter boekje en zorgt mede voor de aankondigingen in de kantine middels de posters aan de muur en via narrowcasting op de tv’s. Tot slot zorgt onze groep er ook voor dat de ICT-zaakjes op orde zijn en verzorgen we de audiovisuele zaken. Genoeg te doen dus!  

  Maar we doen het met een fijn team van vrijwilligers en vele handen maken licht werk. Zo zul je onze ICT-ers Frank en Cor regelmatig op de club vinden voor de technische en audiovisuele zaken, en komen alle mooie publicaties van onze vaste vormgever Benny Michel. Robert-Jan Spijkerman verstuurt maandelijks de Flits, en Johan Visser en Debby Tufo vormen onze vaste redactie. Jos ten Voorde zorgt ervoor dat een papieren versie van de Flits netjes afgeleverd wordt bij een kleine groep ‘oude garde’, en onze social media held is Joep Buimer. Tot slot is Kavish Ramdajawan onze webbeheerder. 

  Maar wat er dus straks gaat ontbreken is een voorzitter! Een hele dankbare taak, waar we een enthousiaste persoon voor zoeken. Lijkt het je wat? Aarzel niet en laat het ons weten. Wil je eerst wat meer weten? Bel of mail gerust! 

  Kijk voor het functieprofiel op https://www.vvsvi.nl/vacatures  

   

  Hartelijke groet, 

  Riette Mulder, voorzitter (06-11886356) 

  Bianca Dubois, secretaris (06-28353605) 

  We zijn per mail te bereiken via communicatie@vvsvi.nl