• Wegen v.v. SVI en Freie scheiden

 • Zoals bij SVI gebruikelijk evalueren de Bestuur Groep Voetbal en de hoofdtrainer van SVI in de winterstop met elkaar. Ook nu hebben er gesprekken plaatsgevonden waarin een terugblik maar ook ambitie, mogelijkheden en keuzes centraal hebben gestaan.

  Dat we als BGV over de grote lijn tevreden zijn met Bram Freie en vice versa mag algemeen bekend zijn. Toen hij vlak voor coronatijd ( 2019/20 ) aantrad hadden we nog geen idee wat er dat seizoen zou gebeuren. Over corona etc. gaan we het niet meer hebben maar dat we die beide seizoenen ( eerst in Noord en later in Oost ) hebben laten zien thuis te horen in de KNVB 1e Klasse was mooi om te zien en daar zijn we nog steeds trots op.

  Dat er met een verzwaarde Promotie/Degradatie nu een grote uitdaging ligt weten we maar we hebben het volste vertrouwen dat Bram met zijn staf en spelers in staat is ook dit seizoen te handhaven in deze mooie 1e Klasse.

  Bram is altijd duidelijk geweest over zijn ambitie en kan nu een mooie stap maken die we hem ook gunnen. We mogen Bram feliciteren met zijn overeenkomst bij een andere mooie club waar hij seizoen 2023/2024 hoofdtrainer gaat zijn en als BGV van SVI zijn we druk bezig met gesprekken voor een trainer die past bij de ambitie en toekomst van onze mooie club.

  Bram: “Ik kijk nu al terug op een prachtige periode bij SVI waarin we mooie dingen hebben kunnen laten zien met attractief voetbal. Ik ga er samen met de staf en spelersgroep alles aan doen om SVI in de 1e klasse achter te laten”.

  We hebben er het volste vertrouwen dat Bram dit seizoen positief afsluit en zien uit naar de eerstvolgende thuiswedstrijd op zaterdag 21 januari tegen vv Noordscheschut.