• Wie wordt de nieuwe voorzitter van v.v.SVI?

  v.v. SVI zoekt als één van de grootste sportverenigingen van Zwolle en verre omgeving een nieuwe vlaggendrager voor onze leden. Heeft u interesse in een leuke job met een prachtig netwerk? Maak dan uw interesse kenbaar voor de functie van Algemeen Voorzitter van onze voetbalvereniging.

  Wij zoeken een gedreven sportvriend die bij voorkeur ervaring heeft met het verenigingsleven en weet hoe de cultuur van de vereniging met het zakelijke gecombineerd kan worden.

  Bij voorkeur heeft u bestuurlijke / leidinggevende ervaring en bent een verbindend persoon. U heeft affiniteit met sport in het algemeen en bij voorkeur voetbal specifiek.

  Het betreft een onbezoldigde functie met veel secundaire voorzieningen. U werkt met goede algemene regelingen en duidelijke statuten.

  Deze uitdagende functie, binnen een vereniging die er toe doet, biedt u de mogelijkheid uw netwerk in de regio verder uit te bouwen. Tevens heeft u de gelegenheid mee te gaan met bijzondere evenementen gelieerd aan de vereniging.

  Voor een volledige beschrijving van de functie klik hier voor de profielschets. Uw reactie kunt u sturen naar secretaris@vvsvi.nl .