• Woonexcellent nieuwe tenuesponsor SVI-11

    Op het shirt van het elfde seniorenteam staat sinds de winterstop de naam van Woonexcellent.nl. Het makelaarskantoor is de nieuwe tenuesponsor van het gezellige seniorenteam. Bij een thuiswedstrijd van het team kwam eigenaar Marcel de Boer de tenues persoonlijk overhandigen. Een doeltreffende actie want met Woonexcellent is élke wedstrijd een THUISwedstrijd.

    Woonexcellent is al jaren actief in de regio met een sterk accent in Zwolle en heeft daarom een uitstekende kennis van de huizenmarkt. Bij het makelaarskantoor staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel. In het koop- of verkoopproces kun je rekenen op één vast aanspreekpunt dat alles voor je regelt en altijd goed bereikbaar is. Korte lijnen en een open, eerlijke communicatie. Wel zo prettig.

    Marcel de Boer: “via één van onze klanten kwam ik in contact met het team. Mooi dat ik hen èn de vereniging kan ondersteunen. De mannen hebben een gezellig team, met een mooie onderlinge verbondenheid. Dat kan ik waarderen, dus het eerste rondje in het clubhuis is voor mij. Ik heb even gezocht naar een pakkende tekst op het shirt, want ik wil me graag onderscheiden. Met ‘elke wedstrijd een THUISwedstrijd’ is dat goed gelukt”.

    Meer info: woonexcellent.nl