• Word vrijwilliger bij de Hanze Trophy 2022!

 • 15-17 april 2022
  Het mag weer, het kan weer! En daar worden we al heel vrolijk van. Op sportpark de Siggels wordt tijdens het paasweekend (15 - 17 april) weer het internationale Hanze Trophy georganiseerd. Een toernooi waarbij jeugdvoetballers hun Champions League-debuut maken. Waar jongens en meisjes strijden om de winst, de bekers. Maar waar ook Fair Play belangrijk is. En waar iedereen zijn moment of fame op het podium krijgt. Het beloofd net als de vorige edities weer een prachtig toernooi te worden. Met schitterende affiches op onze velden. Een samenzijn met clubs uit verschillende landen, en fans uit verschillende landen. Met veel plezier en strijd op het veld, maar daarbuiten ook heel veel gezelligheid en verbroedering. En dat een heel weekend lang!

  We doen het samen!
  Om met zijn allen zo’n mooi en groot evenement te organiseren zijn nog wel vrijwilligers nodig. De organisatie zoekt nog 150 vrijwilligers. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Scheidsrechters, parkeerregelaars, EHBO’ers, schoonmakers, kantinepersoneel, veldcommissarissen, opbouwers en afbouwers, mensen die de teams ontvangen en teambegeleiders. Om mee te helpen om van de Hanze Trophy ook dit jaar weer een feest te maken, is geen ervaring nodig. Of je al eens eerder hebt geholpen of dat dit je eerste keer wordt, het maakt niet uit. We gaan er samen iets moois van maken, en we hebben voor iedereen een passende functie. Alle handen helpen, dat betekent dat als we genoeg vrijwilligers hebben de belasting maar 2 tot 3 uur per vrijwilliger hoeft te zijn.

  Meld je aan via toernooi@vvsvi.nl!!

  Hanze Trophy 2022
  De Hanze Trophy 2022 word net zo als voorgaande jaren in samenwerking met Z.A.C. georganiseerd. De laatste editie voor Corona was zo’n groot succes over 2 sportparken dat we door onze gasten werden beoordeeld met een 9.5 en daarmee bij de top 5 toernooien van Eurosportring behoorden. Eurosportring organiseert jaarlijks meer dan 130 toernooien door heel Europa. De laatste editie die gepland stond was door dit succes zes maanden voor aanvang van het toernooi al vol geboekt, helaas waren we genoodzaakt deze te cancelen door Corona. Nu door twee jaar corona hebben wij 68 teams die net op 1 sportpark passen. Gelukkig is onze partner Z.A.C. bereid samen met haar vrijwilligers het toernooi op sportpark de Siggels te organiseren. Zodat we hopelijk onze goede cijfers kunnen evenaren en volgend jaar weer 130 teams kunnen verwelkomen.

  Samen maken we de vereniging SVI.
  En samen maken we de Champions League-droom van onze gasten waar!