• Seizoensgids 2024-2025, advertentietarieven en -formaten

 • Ook dit jaar wordt er weer een Seizoensgids gemaakt. Dit biedt mogelijkheden om met een advertentie in de gids, uw bedrijf te promoten onder voetballiefhebbers.

 • Beste relatie van v.v. SVI                                   

  Graag informeren wij u over de aanstaande uitgave van de Seizoengids van v.v. SVI. Deze zal eind september weer verschijnen. De advertentieacquisitie en druk zal dit jaar worden verzorgd door MarneVeenstra. De redactionele inhoud met fotografie plus de vormgeving van de Seizoengids wordt verzorgd door het v.v. SVI-seizoengidsteam.

  Graag willen we u de mogelijkheid bieden om uw bedrijf te promoten binnen de brede lezerskring. De Seizoengids biedt een uitstekende mogelijkheid om uw bedrijf te profileren onder de liefhebbers van het voetbal.

  In de Seizoengids geeft v.v. SVI de ruimte aan zowel sponsoren als adverteerders. Lezers worden geïnformeerd over de verenigingsactiviteiten, het nieuwe voetbalseizoen en sponsoren. Ook is er ruimte voor de maatschappelijke activiteiten die plaatsvinden op Sportpark “De Siggels” of in het Buurthuis.

  In de komende periode zal MarneVeenstra telefonisch contact met u opnemen om te bespreken of u het leuk vindt om te adverteren in de Seizoengids. Indien gewenst, kunt u alvast meer informatie vinden op de website van v.v. SVI via de volgende link www.vvsvi.nl

  Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens. U kunt vragen naar Maikel Hondebrink of Rob Sligter.

  Met vriendelijke groet,

  Team Marne Veenstra
  Seizoengids v.v. SVI