• Hanze Trophy

 •  

  NaamDatumPlaatsInschrijven
  Hanze Trophy 2022  16 & 17 2022 Zwolle  

  Stichting MVO ''De Siggels'' organiseert jaarlijks het internationale jeugdtoernooi ''De Hanze Trophy''. Dit toernooi vindt plaats op de sportparken van v.v. SVI en ZAC en wordt georganiseerd in samenwerking met Euro-Sportring.  

  Sinds de start in 2003 waarderen vrijwel alle deelnemers ons om de gastvrijheid, speelschema´s en sfeer op het sportpark. De opzet van het toernooi is om voor de ongeveer 120 teams een gezellig en sportief weekend te organiseren. Elk jaar mogen we weer verschillende teams uit België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zwitserland en Nederland verwelkomen. Alle wedstrijden zullen verdeeld worden over twee sportparken, welke nog geen twee kilometer van elkaar vandaan liggen. Lees hier meer over de Hanze Trophy.

  Jaarlijks is er dan ook een mooie inschrijving met veelal vier nationaliteiten per poule. Conclusie: veel organisatietalent en vooral veel gevoel voor gastvrijheid daar in Zwolle. De deelnemers aan de Hanze Trophy krijgen echter een bonus: zij logeren in een jeugdvakantiecentrum met faciliteiten als een disco, bioscoop en zwembad of in een bungalowpark met disco, zwembad, speeltuin, diverse café’s en restaurant naast het grootste pretpark van Nederland. Dat wordt lastig kiezen.

  Meer informatie kun je vinden op www.hanzetrophy.nl

 • Hanze Trophy Zwolle vv SVI
 • Wanneer:

  16 & 17 April 2022

  Waar:

  Zwolle

 • Teams:

  60

  Wedstrijden:

  6

   

 • Organisator:

  vv S.V.I. & Z.A.C.

  Eerste editie:

  2003